Англійський "Ліверпуль" обіграв іспанську "Берселону" з рахунком 4:0, відігравшись після першого матчу, і вийшов у фінал Ліги Чемпіонів.
Після перемоги гравці "Ліверпуля" вишикувалися перед трибунами і разом з фанатами заспівали пісню "You'll never walk alone", яка є гімном команди.

Нагадаємо, "Ліверпуль" обіграв "Барселону" після поразки на виїзді 0:3.
Ліверпуль - Барселона 4:0 (перший матч - 0:3)
Голи: Ориг, 7, 79, Вейналдум, 54, 56
Ліверпуль: Аліссон - Александер-Арнольд, Матіп, ван Дейк, Робертсон (Вейналдум, 46) - Хендерсон, Фабіньо, Мілнер - Шакірі (Старрідж, 90), Ориг (Гомес, 85), Мане
Барселона: тер Штеген - Роберто, Піке, Лангле, Альба - Відаль (Артур, 74), Бускетс, Ракітіч (Малком, 81) - Мессі, Суарес, Коутіньйо (Семеду, 60)
Попередження: Фабіньо, Матіп - Бускетс, Ракітіч, Семеду

Нагадаємо, 7 травня на "Енфілді" відбувся матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів між Ліверпулем і Барселоною. Перший поєдинок завершився перемогою Барси з рахунком 3:0, а тому ситуація змушувала "мерсисайдців" атакувати і забивати.

Вже на 7-й хвилині Дівок Орігі вивів Лівер вперед. На перерву команди пішли за рахунку 1:0 на користь господарів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У другій половині зустрічі англійці влаштували штурм воріт каталонців. За три хвилини Жоржиньо Вейналдум зробив дубль і вже на 56-й хвилині зустрічі рахунок був 3:0 на користь Ліверпуля. При такому розкладі все могло вирішуватися в овертаймах. Але Ліверпуль в цей вечір був нестримний. Після хитрого розіграшу кутового Дівок Орігі оформив дубль і засвітив на табло 4:0, які виводили Ліверпуль у фінал ЛЧ.

Матч з таким рахунком і завершився, а значить команда Юргена Клоппа другий рік поспіль зіграє у фіналі Ліги чемпіонів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.