Нападник ПСЖ Неймар зустрівся з відомим голлівудським актором Віллом Смітом.

Повідомляється, що футболіст був у кімнаті, куди увійшов актор, і дуже зрадів такій несподіваній зустрічі.

Неймар поділився спільною фотографією у своєму Instagram.

"Це один з найкращих днів у моєму житті. Радий тебе побачити. Ти - найкращий", - підписав фото футболіст.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав Знай.ua, Неймар може отримати суворе покарання за інцидент після поразки від Ренна у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 6:5), коли він вдарив уболівальника.

Як повідомляє O Tempo, головний тренер збірної Бразилії Тіте може виключити Неймара зі складу команди. Іншим можливим варіантом покарання Неймара за його вчинок може бути позбавлення капітанської пов'язки в збірній.

Раніше повідомлялося, що Неймара можуть дискваліфікувати на п'ять матчів за цей інцидент.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).

Піднімаючись після матчу з трибун, Неймар зупинився біля вболівальника, який знімав футболістів на мобільний телефон.

Побачивши це, бразилець підійшов до нього і схопив гаджет рукою. Фанат продовжив робити зйомку. В результаті сварки Неймар завдав короткий удар вболівальнику в обличчя і рушив далі. Офіційних заяв з цього епізоду поки не надходило.

Також форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе отримав червону картку за грубу гру в цьому матчі. На 119-й хвилині 20-річний нападник втратив м'яч і шипами вдарив по коліну захисника Ренна Дам'єна да Сільву. За це Мбаппе отримав червону картку і не взяв участь в серії пенальті, яку парижани програли.

ПСЖ міг перемогти в Кубку Франції в п'ятий раз поспіль, але "червоно-чорні" виявилися сильнішими. Для Ренна це перша перемога з 1971 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Парі Сен-Жермен другий раз поспіль переміг у чемпіонаті Франції.