Федерація футболу Франції покарала нападаючого ПСЖ і збірної Бразилії Неймара дискваліфікацією на три матчі за інцидент після поразки від " Ренна у фіналі Кубка Франції (2:2, 6:5 по пенальті), коли він вдарив уболівальника.

Футболіст ударив фаната рукою підборіддя після словесної перепалки.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).

Піднімаючись після матчу з трибун, Неймар зупинився біля вболівальника, який знімав футболістів на мобільний телефон.

Побачивши це, бразилець підійшов до нього і схопив гаджет рукою. Фанат продовжив робити зйомку. В результаті сварки Неймар завдав короткий удар вболівальнику в обличчя і рушив далі. Офіційних заяв з цього епізоду поки не надходило.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе отримав червону картку за грубу гру в цьому матчі. На 119-й хвилині 20-річний нападник втратив м'яч і шипами вдарив по коліну захисника Ренна Дам'єна да Сільву. За це Мбаппе отримав червону картку і не взяв участь в серії пенальті, яку парижани програли.

ПСЖ міг перемогти в Кубку Франції в п'ятий раз поспіль, але "червоно-чорні" виявилися сильнішими. Для Ренна це перша перемога з 1971 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Парі Сен-Жермен другий раз поспіль переміг у чемпіонаті Франції.