Півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков визнаний кращим гравцем УПЛ в квітні.

В 4 матчах Циганков набрав 4 бали за системою "гол+пас".

Циганков з 31% голосів обійшов Артема Габелко з "Ворскли" – 20%. Третім став Валерій Лучкевич з "Олександрії", у нього 18%.

Циганков у квітні в УПЛ провів 4 матчі, забив 3 м'ячі і зробив 1 асист.

Віктор Циганков
Віктор Циганков

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав Знай.ua, на новій формі Динамо Київ буде розміщений автограф Валерія Лобановського. У цій екіпіровці "біло-сині" будуть грати в матчах Прем'єр-ліги України сезону 2019/20, повідомляє Telegram-канал ультрас київської команди.

"Нова форма на наступний сезон вже готова. Футболку нашого клубу буде прикрашати автограф Валерія Лобановського біля ромба", - інформує канал.

Зазначимо, що з попереднього року Динамо підписав контракт з компанією New Balance.

Марка на честь Лобановского

З нагоди 80-річчя з дня народження знаменитого українського футболіста і тренера Валерія Лобановського Укрпошта випустила марку "Валерій Лобановський. 1939-2002" із зображенням метра світового рівня.

В урочистій церемонії в Будинку Футболу взяли участь легенди українського футболу Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко і Володимир Безсонов, дочка легендарного тренера Світлана Лобановська, генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький та міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Марка "Валерій Лобановський. 1939-2002" була випущена накладом 130 тисяч примірників. Її вартість становить 8 гривень, а автором дизайну є Василь Василенко.

Уругвайський новачок київського Динамо Карлос де Пена почав вивчати українську мову.

На своїй сторінці в Instagram півзахисник "біло-синіх" натякнув, що пізнає нову для себе мову і вже пройшов три уроки.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.