Заслужений тренер України 84-річний Михайло Мацих, який працював з українськими чемпіонами Віталієм та Володимиром Кличками, готується до виставкового бою.
Як повідомляє klitschko-brothers.com, Михайло Якович вирішив відсвяткувати своє 85-річчя поверненням на ринг.
Михайло Мацих вже проводив виставковий бій на своє 80-річчя. Тоді тренер вийшов в ринг після більш ніж 50-річної перерви. На свій 85-й день народження, який він відзначатиме 4 серпня, Мацих хоче продовжити цю традицію.
Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Стримінгова платформа DAZN, пропонує Володимиру $80 млн за три бої. Перший - проти боксера, який входить в топ-10 світових рейтингів, у Німеччині. Наступні два бої - на стадіоні Уемблі проти Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко зібрався в політику слідом за братом.