Російська тенісистка Марія Шарапова знялася з Відкритого чемпіонату Франції з тенісу Roland Garros, який пройде з 26 травня по 9 червня.
Як повідомляє Twitter WTA, Шарапова прийняла рішення відмовитися від участі в змаганнях через травму плеча.
Повідомляється, що місце Шарапової в основній сітці займе Менді Минелла з Люксембургу (№99 WTA).

Нагадаємо, Шарапова перемагала на Ролан Гаррос у 2012 і 2014 роках. Останній матч екс-перша ракетка провела ще в січні поточного року.

Як писав Знай.ua, легендарна американська тенісистка Серена Вільямс повернулася після травми, здобувши впевнену перемогу на турнірі WTA в Римі.

Однак, після перемоги тенісистка прийняла рішення знятися зі змагань.
Як повідомляється на сторінці Twitter WTA, Вільямс відмовилася від подальшої участі у змаганні через травму лівого коліна.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще
Нагадаємо, для Вільямс ця перемога стала першою після травми, через яку вона не виступала з березня.
Серена Вільямс достроково знялася з турніру в Майамі (США) через травму коліна.
"Я розчарована, що мені довелося достроково завершити Miami Open через травму. Хочу подякувати всім за організацію чудового турніру. Сподіваюся повернутися сюди наступного року", - сказала Вільямс.
Серена Вільямс була змушена знятися з туниру в Майамі
Серена Вільямс була змушена знятися з туниру в Майамі

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс підхопила зіркову хворобу.