Федерації футболу України оголосила про перейменування організації. Таке рішення було прийнято в рамках ребрендингу.
Як повідомляється на офіційному сайті, тепер ФФУ буде називатися Українська асоціація футболу.
Наголошується, що в латинському найменуванні УАФ буде написана як UAF. Перші дві букви - позначення України, а F - футбол.
Президент УАФ Андрій Павелко вважає, що це спростить позиціонування і підвищить впізнаваність бренду українського футболу у світі.
Президент УАФ Андрій Павелко
Президент УАФ Андрій Павелко

Як писав Знай.ua, донецький "Шахтар" виграв Кубок України сезону 2018/19, обігравши у фіналі в Запоріжжі першоліговий "Інгулець" з розгромним рахунком 4:0.

У першому таймі дублем відзначився Тете. Також гол на рахунку Жуніора Мораеса. У другому таймі четвертий м'яч забив Манор Соломон.

Зазначимо, що це рекордний 13-й Кубок України для "Шахтаря", та четвертий поспіль.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Шахтар - Інгулець 4:0
Голи: Тітці, 28, 39, Мораєс, 45+2, Соломон, 64.
Шахтар: Шевченко - Болбат, Кривцов, Матвієнко, Ізмаїл - Алан Патрік, Маркос Антоніо - Теті (Ньому, 73), Коваленко, Тайсон - Мораєс (Кайоде, 62).
Інгулець: Ситников, Запорожець, Клименко (Кучеренко, 67), Мишуренко (Січінава, 35), В. Коваленко (Соломон, 62), Павлов, Балан, Щедрий (Козак, 83), Ковальов, Лупашко, Синьогуб.
Попередження: Коваленко, Нім - Клименко, Лупашко.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зінченко підпише новий контракт з "Манчестер Сіті".