Український електронний струнний квартет Asturia виконає гімн Ліги чемпіонів перед фінальним матчем, який відбудеться 1 червня в Мадриді.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Квартет Asturia
Квартет Asturia

Квартет, до складу якого входять Віра Валієва (скрипка), Катерина Головко (скрипка), Олена Москаленко (альт) та Мирослава Цибко (віолончель), представить уболівальникам своє особливе прочитання легендарного гімну ЛЧ.

"Виступити за кілька хвилин до початку матчу, який дивляться мільйони людей у всьому світі, це неймовірна можливість для нас. Це момент, який ми будемо пам'ятати все життя. З нетерпінням чекаємо можливості подарувати незабутній виступ", - прокоментувала свою важливу місію Марослава Цибко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, вперше з 2008 року у фіналі Ліги Чемпіонів зіграють дві англійські команди: "Тоттенхем" і "Ліверпуль".

Це буде третій в історії фінал єврокубка між англійськими командами. Представники Туманного Альбіону зустрічалися у фіналі Кубка УЄФА-1972. Тоді "Тоттенхем" за сумою двох матчів переміг "Вулверхемптон".

У фіналі Ліги чемпіонів англійські клуби грали між собою у 2008 році, де "Манчестер Юнайтед" по пенальті обіграв лондонський "Челсі".

Фінал ЛЧ відбудеться 1 червня в Мадриді (Іспанія).

Нагадаємо, Тоттенхем став другим фіналістом Ліги чемпіонів. "Шпори" виграли у Аякса в Амстердамі з рахунком 2:3, хоча програвали по ходу зустрічі у два голи.

У фіналі Тоттенгем зіграє з Ліверпулем, який пройшов Барселону.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.