"Динамо" відмовилося вести переговори з "Наполі" щодо трансферу півзахисника Віктора Циганкова, повідомляє Football.ua.

"Наполі" запропонував 18 млн. євро, але президент "Динамо" Ігор Суркіс навіть не став розглядати такий варіант і одразу ж відповів відмовою.

Контракт Циганкова з "Динамо" діє до 2023 року. У нинішньому сезоні на рахунку хавбека 18 голів у 45 матчах за київський клуб.

Нагадаємо, головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич може залишитися в клубі у наступному сезоні, як пише sportarena.com.

За інформацією видання, Хацкевич залишиться, якщо спортивний директор клубу Олексій Михайличенко не погодитися очолити "Динамо".
Крім того, керівництво клубу розглядає варіант із запрошенням іншого іноземного фахівця.

Як писав Знай.ua, "Динамо" підписало контракт з 18-річним нігерійським захисником Джозефом Окоро, який перебував на перегляді в розташуванні "біло-синіх" кілька тижнів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Африканський легіонер отримав 44-й номер у Динамо. Про це повідомив агент юного новобранця Дмитро Селюк.

"18-річний Джозеф Окоро підписав контракт з Динамо Київ. З чим його і вітаю. Впевнений, що за нього мені соромно не буде", - написав Селюк.

На перегляд в "Динамо" прибув 17-річний півзахисник Гусейн Джафаров, повідомляє "Динамоманія".

Як раніше повідомляв Знай.ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.