Володар титулів WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко отримав несподіваний виклик на бій

Про готовність битися з українським чемпіоном заявив африканський боксер Еммануель Тагоє, кинувши Ломаченку виклик на бій.

Ганський легковаговик вважає, що зараз саме час зустрінеться в рингу з Василем Ломаченком, і висловив впевненість, що він може здолати українця.

Еммануель Тагоє

"Це мій час, щоб довести всьому світу, Гані і особливо моїм фанатам, що я кращий. Я збираюся провести розминочний бій, оскільки поки чекаю, що мій менеджмент узгоджує контракт з командою Ломаченко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Я завжди викликав його, і тепер для мене настав час битися і перемогти Ломаченко. Протягом 16 років я важко працював. Це мій час. Я працював, щоб отримати цей титул чемпіона світу. Бог знає, що настав мій час, і я готовий", заявив Тагое в ефірі UTV.

Василь Ломаченко

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Як повідомляв портал Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона.

Також Знай.ua писав, Ломаченко назвав наступну жертву.