Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) проведе наступний бій проти британця Люка Кемпбелла за чемпіонський титул WBC в легкій вазі.

Цей бій відбудеться 31 серпня в Лондоні, Англія. Швидше за все, бій пройде на стадіоні О2.

Проте, британський промоутер Едді Хірн спростував слова Боба Арума, промоутера українця, про те, що контракт на бій Ломаченко - Кемпбеллом вже підписано.

У коментарі ES News Хірн заявив, що сторони близькі до угоди і справді планують провести цей бій в кінці літа, але поки рано говорити про домовленості за всіма пунктами контракту.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) назвала нокаут Ломаченка в бою з Кроллою найкращим у квітні.

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.