Головний тренер "Мілана" Дженнаро Гаттузо подав у відставку.
Гаттузо прийняв рішення подати у відставку, незважаючи на те, що його контракт з клубом розрахований до 2021 року.
"Рішення покинути Мілан далося непросто, але його потрібно було прийняти. Не було точного моменту, коли я прийшов до такого рішення - це сукупність тих 18 місяців, що я провів з командою, яка ніколи не буде схожа ні на одну іншу у моїй кар'єрі. Це місяці, які я прожив з великою пристрастю, незабутні місяці. Я прийняв хворобливе, але усвідомлене рішення.
Чи будуть у мене претензії за розірваним контрактом? Ні, тому що Мілан для мене - це не питання грошей", - сказав Гаттузо в інтерв'ю La Repubblica.
Нагадаємо, Дженнаро Гаттузо працював в "Мілані" з листопада 2017 року. Під його керівництвом команда провела 82 матчі, в яких здобула 40 перемог, зазнала 20 поразок і 22 рази зіграла внічию.
У цьому сезоні "Мілан" посів п'яте місце в Серії А, не потрапивши в Лігу чемпіонів.
Раніше стало відомо, що "Мілан" залишає спортивний директор Леонардо.

Як писав Знай.ua, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич залишиться в команді, якщо доведе, що зможе виконати поставлені завдання на наступний сезон.

Про це заявив президент клубу Ігор Суркіс.

сьогодні не кажу, залишиться Хацкевич чи піде. Мені потрібно з ним провести переговори і зрозуміти, як він бачить виконання турнірних завдань на наступний сезон. Завдання - це попадання в Лігу чемпіонів і повернення золотих медалей УПЛ і Кубка України в Київ. Тому, якщо він мене переконає, що це можливо буде зробити в наступному сезоні, то можливо я розгляну той варіант, щоб він продовжував працювати далі", – передає слова Суркіса iSport.ua.

Контракт Хацкевича з київським клубом діє до початку червня.

ФК Динамо
ФК Динамо

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Хацкевич може залишитися в клубі в наступному сезоні, як пише sportarena.com.

За інформацією видання, Хацкевич залишиться, якщо спортивний директор клубу Олексій Михайличенко не погодитися очолити "Динамо".
Крім того, керівництво клубу розглядає варіант із запрошенням іншого іноземного фахівця.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Шахтар розгромив Інгулець і виграв 13-й Кубок України.