Союз європейських футбольних асоціацій УЄФА має намір внести важливу зміну у футболі, повідомляється на офіційному сайті організації.
УЄФА попросив ФІФА і Міжнародну раду футбольних асоціацій (ІФАБ) переглянути протокол дій при струсах мозку для футболістів, які вони отримали під час матчу.
Головна вимога - щоб лікарі мали більше часу для надання першої допомоги за межами поля перед тим, як гравець повернеться до гри.
Таким чином УЄФА хоче запобігти випадкам, коли футболісти продовжували поєдинок зі струсом мозку.
"Здоров'я гравців - питання першорядної важливості. Я твердо переконаний, що чинний регламент щодо струсів мозку потребує доопрацювання, щоб захистити і гравців, і лікарів.
Треба дати їм можливість поставити правильний діагноз без шкоди для тієї або іншої команди", - сказав президент УЄФА Александер Чеферін.

Як писав Знай.ua, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич залишить свій пост.

Як повідомляє glavred.info з посиланням на джерело всередині клубу, контракт з Хацкевичем не будуть продовжувати, а 31 травня буде оголошено ім'я нового наставника.
За інформацією джерела, "Динамо" може очолити іспанський фахівець Рауль Ріанчо, який вже працював у "Динамо", будучи помічником Сергія Реброва.
Останнім місцем роботи Ріанчо був московський "Спартак".
"Футболісти Динамо поділилися на групи гравців. Деякі гравці підтримують Хацкевича, а деякі, навпаки, хочуть, щоб його звільнили.
Призначення Рауля Ріанчо - це порятунок для клубу в даній ситуації. Він добре знайомий з багатьма гравцями Динамо і знає всі методи роботи. Думаю, він і очолить клуб", - повідомив інсайдер.
Як раніше повідомляв Знай.ua, красунчики з Динамо показали нову форму.