Чемпіон світу IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) 1 червня проведе бій проти чемпіона Північної Америки за версією NABF мексиканця Енді Руїса.

Ентоні Джошуа та Енді Руїс, Getty Images
Ентоні Джошуа та Енді Руїс, Getty Images

Поєдинок пройде в Нью-Йорку на Madison Square Garden.
На фінальній прес-конференції Джошуа висловив повагу Руїсу, і дав можливість попозувати зі своїми поясами.

Боксери також провели традиційну битву поглядів:
Як писав Знай.ua, Джошуа заявив, що Руїс занадто багато базікає перед боєм.
"Якщо Руїс буде і далі занадто багато базікати перед боєм - я зламаю йому щелепу і заподію стільки болю, скільки він не отримував за всю кар'єру. Але якщо він хоче провести хороший поєдинок, то йому краще почати шанобливо до мене ставитися, тоді після бою ми потиснемо руки, як це роблять справжні бійці.
Я завжди поважав таких боксерів, як Кличко та Ломаченко - ці хлопці заробили собі ім'я майстерністю та наполегливою роботою і ніколи не ображали своїх суперників", - сказав Джошуа.

Енді Руїс – екс-претендент на титул, на його рахунку - 32 перемоги у 33 поєдинках. У грудні 2016 року в Окленді (Нова Зеландія) він спірно поступився місцевому фавориту Джозефу Паркеру в бою за вакантний титул WBO.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Міллер визнав свою провину і вибачився.

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Міллера позбавили ліцензії.

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав дату бою Усик - Джошуа.