Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО), який сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), заявив, що готовий провести об'єднувальний бій проти чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтея Уайлдера (41-0-1, 40 КО).

Однак, за словами Руїса, спочатку йому потрібно провести реванш з Джошуа.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Об'єднавчий бій? Це те, до чого ми прагнемо, але все по порядку. Я повинен ще раз перемогти Джошуа спершу", - передає слова Руїса TMZ Sports.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Нагадаємо, Міллер визнав свою провину і вибачився.

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Міллера позбавили ліцензії.

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав дату бою Усик - Джошуа.