Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО), який сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), назвав умову, при якому погодиться на реванш.

За словами Руїса, він хоче отримати за реванш з Джошуа 50 мільйонів доларів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зараз моя команда веде переговори. Я повинен залишатися у формі, уникати травм і бути готовим до реваншу.

Я б вважав за краще провести другий бій у США або Мексиці. Все залежить від переговорів. Якщо ж сторона Джошуа хоче організувати зустріч у Великобританії, вони повинні мені заплатити за бій 50 мільйонів доларів", - передає слова Руїса Boxingnews24.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Нагадаємо, Міллер визнав свою провину і вибачився.

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Міллера позбавили ліцензії.

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав дату бою Усик - Джошуа.