Зірковий нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду здобув ювілейний, 30-й трофей у кар'єрі, повідомляє ESPN.
Збірна Португалії обіграла команду Нідерландів з рахунком 1:0 і виграла першу в історії Ліги націй.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Нагадаємо, 10 трофеїв Кріштіану виграв з "Манчестер Юнайтед", 16 - з "Реалом", і по 2 він виграв у складі збірної Португалії і "Ювентуса".

Як повідомляв Знай.ua, єдиний гол забив Гонсалу Гедеш на 60-й хвилині, відгукнувшись на передачу Бернарду Сілви.

Португалія - Нідерланди 1:0
Гол: Гедеш, 60
Португалія: Патрісіу - Семеду, Діаш, Фонте, Геррейру - Перейра, Карвальо (Невеш, 90+3), Б. Фернандеш (Моутіньо, 81) - Б. Сілва, Роналду, Гедеш (Р. Сілва, 75)
Нідерланди: Силлессен - Думфрис, де Лигт, ван Дейк, Блінд - де Роон (Л. де Йонг, 81), Ф. де Йонг, Вейналдум - Бергвейн (ван де Беек, 60), Депа, Бабель (Промес, 46)
Попередження: Думфрис, ван Дейк

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду вперше за 12 років не увійшов у першу трійку найкращих бомбардирів чемпіонату.

На рахунку португальця 21 гол у Серії А. В останній раз Кріштіану забивав так мало голів у 2006 році, коли оформив 9 м'ячів за "МЮ".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тим не менш, низька результативність Роналду не завадила "Ювентусу" стати чемпіоном Італії, випередивши "Наполі" на 11 пунктів.

Кращим бомбардиром Італії став 36-річний нападник "Сампдорії" Фабіо Квальярелла. Друге місце зайняв форвард "Аталанти" Дуван Сапата, який забив 23 голи. Третім став Кшиштоф Пентек (22), почав сезон у "Дженоа", а закінчив у "Мілані".

Як повідомляв Знай.ua, Кріштіану Роналду заради фаната зупинив транспорт.