Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО), який сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), розповів, що рік тому хотів піти з боксу через брак грошей.
За словами Руїса, він досяг всього в життя завдяки батькові та боксу.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Я дуже радий. Рік тому хотів піти з боксу, адже мені не вистачало фінансів. Проте на вулиці мені теж жити не хотілося. В юності я робив погані речі, татові доводилося розшукувати мене на вулицях і вести на тренувальні заняття. Якби не бокс, я б потрапив у біду або залишився на вулиці. Завдяки батькові та боксу я досяг всього.
Коли я зустрічався з президентом Мексики, я нервував. Він був неймовірно гордий. З ним можна було поспілкуватися, ніби це твій родич. Якщо говорити про плани на майбутнє, то спочатку мені потрібно провести реванш з Ентоні, а потім вже думати про бій з Деонтеєм Уайлдером", - передає слова Руїса BoxingScene.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.