Відома американська бігунка Габріель Грюнвальд померла у віці 32 років від онкологічного захворювання.
Американка боролася з раком близько десяти років. За словами її чоловіка, бігунка померла уві сні.Про це повідомляє "Бі Бі Сі".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Борючись зі страшною хворобою, спортсменка не покидала тренувань і продовжувала брати участь у змаганнях.

У 2011 році вона взяла участь в національному відборі до Олімпіади в Лондоні. Грюнвальд фінішувала четвертою у забігу на 1500 метрів після курсу радіотерапії. Третє місце принесло б їй путівку на Олімпіаду.

Вона представляла збірну США на чемпіонаті світу в закритих приміщеннях в 2014-му. У дистанції 3000 метрів спортсменка показала дев'ятий результат. Габріель Грюнвальд завойовувала золото чемпіонату США в цій же дистанції.

У 2016 році Габріель вже була вирішила, що їй вдалося перемогти рак. Однак, як з'ясувалося при обстеженні, їй потрібно було подальше лікування.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще