Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), який сенсаційно програв Енді Руїсу-молодшому (33-1, 21 КО), і втратив усі свої титули, прийняв рішення звільнити свого тренера Роберта Маккракена.
Інформація про це з'явилася в британських ЗМІ.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Також повідомляється, що свої послуги тренера боксерові запропонував Антоніо Тарвер.
"Чемп, я тут чув, що ти шукаєш нового тренера. Якщо тобі реально потрібен фахівець світового рівня, якщо ти реально збираєшся дати новий виток своїй кар'єрі, то внеси мене у свій список. У мене є все: досвід, набутий на всіх етапах кар'єри, вміння чітко висловлювати свої думки. І не існує боксерських стилів, з якими я не знаю, як впоратися. Дай мені шанс, і ти не пошкодуєш", - заявив Тарвер.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.