Американський супертяж Джої Давейко (19-7-4, 11 КО) став популярним після того, як нокаутував екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) під час спарингів.
Давейко працював у таборі британця під час його підготовки до бою з мексиканцем Енді Руїсом-молодшим (33-1, 21 КО).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"У мене була фантастична робота в таборах Кличка, Джошуа та Уайлдера. Всі вони дали мені чудовий досвід. І я 100% на їх рівні. Впевнений, ще стану чемпіоном світу. Зараз немає супертяжа, у якого був би такий же набір інструментів, як у мене.
Тепер у мене є все, щоб побити Гассієва і вийти на траєкторію до великих боїв з елітою дивізіону", - заявив Давейко.

Як писав Знай.ua, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.