У родині нападника київського "Динамо" Артема Бесєдіна з'явилося поповнення. Кохана спортсмена, Радміла Карафєтова, опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, з якого стало ясно, що у Бесєдіна з'явився спадкоємець.

Так, в stories Карафєтової з'явилося фото, на якому зображено букет червоних троянд з вітальною листівкою від сім'ї Дениса Гармаша. Динамівець написав молодій мамі кілька теплих слів: "З народженням сина. Від сім'ї Гармаш".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що ефектна кохана футболіста "Динамо" Радміла Карафєтова - заслужена артистка естрадного мистецтва України солістка Циганського театру. У дівчини вже є двоє дітей про попередніх стосунків, в той час як Бесєдін став батьком вперше.

Нагадаємо, Циганков показав, як розважається зі своєю дівчиною.

Раніше Знай.ua повідомляв, Динамо втратило двох ключових гравців.

Також Знай.ua писав, Динамо переманив гравця Зорі.