В Лондоні 31 серпня відбудеться бій Люка Кемпбелла і Василя Ломаченка.

Про це повідомив промоутер Кемпбелла Едді Хірн, передає Sport Arena.

Головним каменем спотикання в переговорах між командами британця і українця був гонорар Ломаченка. Компанія Top Rank, яка представляє його інтереси, наполягала на гонорарі у розмірі 4 мільйонів доларів. Хірн близько місяця вважав такі умови неприйнятними, але, врешті-решт, погодився на них. Таким чином, 31 серпня Василь заробить рекордний гонорар в своїй професійній боксерській кар'єрі.

Варто відзначити, що у Ломаченка залишиться близько 50% від цієї суми після виплат комісії своєму менеджеру, промоутерській компанії і податків. Крім того, українець ділить гонорар навпіл зі своїм тренером і батьком — Анатолієм Ломаченко. Таким чином, за бій проти Кемпбелла Василь заробить 1 мільйон доларів "чистими".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ломаченко - Кемпбелл: команди підписали контракт на бій.

Як повідомляв Знай.uа, не намагайтеся це повторити: Ломаченко вразив неймовірним трюком, відео.

Знай.uа писав, тепер бій не потрібен: WBC заснував унікальний титул.