Відомий Олександр Зінченко і Влада Седан відпочивають разом в Мексиці та Америці, набираючи зайві кілограми. Так, 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко відпочиває зі своєю дівчиною Владою Седан, пише Політека.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася фотографією з Мексики, і поскаржилася, що у відпустці набрала декілька зайвих кілограм.

"Міледі, добрий день😁", - зазначила під фото дівчина.

"Враховуючи те, скільки я тут їм, то фотографуватися мені поки рекомендовано тільки у воді, і тільки по пояс 🙊😅", - підписала ще одну фотографію Влада.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вода чистая как душа фаната Ман Сити😂", "Очень милая🔥😍", - каоментують фани.

Нагадаємо, що Ірина, дружина українського футболіста Миколи Морозюка, екс-захисника київського "Динамо", підтримала флешмоб #BottleCapChallenge. На своїй сторінці в Instagram Ірина Морозюк опублікувала відео, де грудьми відкриває пляшку води. Відзначимо, що за умовами челлендж було необхідно збити кришку з пляшки ногою.

Як писав Знай.uа, літо в самому розпалі, і дружини українських футболістів діляться гарячими фотографіями в купальниках.