Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів, кого не вистачає команді.
Як передає Футбол газета, Хацкевич сказав, що команду поки не доукомплектовано.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Хотілося б ще, щоб в атакуючій лінії з'явилася конкуренція. Адже є проблеми у того ж Русина зі спиною. Він не завжди може працювати на максимальних своїх зусиллях із 100% готовністю.
Тому в атаці ми потребуємо посилення", - заявив Хацкевич.
Нагадаємо, захисник футбольної збірної України і луганської "Зорі" Олександр Караваєв став гравцем київського "Динамо".

Як повідомляє прес-служба "Динамо", контракт підписано на 4 роки.

Екс-футболіст "Зорі" буде грати під номером 20.

"Я розумію, що надовго пов'язав свою долю з клубом, у якого великі завдання. Мені це дуже подобається та імпонує. З кожним роком, починаючи від початку моєї футбольної кар'єри ще на юнацькому рівні, я постійно рухався по сходах вгору. Не хочу, щоб зараз був пік моєї кар'єри, сподіваюся, надалі буду рухатися вперед до її завершення.

Хацкевич мені дзвонив, висловив свою зацікавленість, мене це підкупило. Футболістові завжди приємно, коли тренер дзвонить і каже, що розраховує на нього і хоче, щоб він грав у команді. Саме це стало одним із вирішальних факторів здійснення цього переходу", - сказав Караваєв.

Нагадаємо, Караваєв виступав у складі команди "Шахтар-3" у другій лізі, з 2012 року - грав за "Севастополь", а в 2014 році перейшов в "Зорю" на правах оренди. У січні 2017 року став гравцем турецького "Фенербахче".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
З серпня 2017 року по теперішній час Караваєв виступає за луганську "Зорю". У сезоні-2018/19 став найкращим гравцем за підсумками опитування серед вболівальників команди.
У складі збірної України футболіст зіграв 22 матчі і забив 1 гол.

Як писав Знай.ua, київське "Динамо" цікавиться захисником "Легії" і збірної Польщі Матеушем Вьєтескою.

Про це повідомив журналіст Петро Кожмінськи в Twitter.

У минулому сезоні Вьєтеска зіграв 27 матчів за "Легію", ставши з нею віце-чемпіоном країни. Інтерес до Вьєтески "Динамо" проявляло ще взимку.
Також гравцем цікавиться "Брага".

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.