Нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду на своїй сторінці в Instagram поділився відвертою фотографією.
На фото Роналду в ліжку в одній спідній білизні.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляв портал Знай.ua, Кріштіану Роналду здобув ювілейний, 30-й трофей у кар'єрі, повідомляє ESPN.

Збірна Португалії обіграла команду Нідерландів з рахунком 1:0 і виграла першу в історії Ліги націй.
Нагадаємо, 10 трофеїв Кріштіану виграв з "Манчестер Юнайтед", 16 - з "Реалом", і по 2 він виграв у складі збірної Португалії і "Ювентуса".

Як повідомляв Знай.ua, єдиний гол забив Гонсалу Гедеш на 60-й хвилині, відгукнувшись на передачу Бернарду Сілви.

Нагадаємо, Роналду вперше за 12 років не увійшов у першу трійку найкращих бомбардирів чемпіонату.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На рахунку португальця 21 гол у Серії А. В останній раз Кріштіану забивав так мало голів у 2006 році, коли оформив 9 м'ячів за "МЮ".

Тим не менш, низька результативність Роналду не завадила "Ювентусу" стати чемпіоном Італії, випередивши "Наполі" на 11 пунктів.

Кращим бомбардиром Італії став 36-річний нападник "Сампдорії" Фабіо Квальярелла. Друге місце зайняв форвард "Аталанти" Дуван Сапата, який забив 23 голи. Третім став Кшиштоф Пентек (22), почав сезон у "Дженоа", а закінчив у "Мілані".

Як повідомляв Знай.ua, Кріштіану Роналду заради фаната зупинив транспорт.