Оборонець Металіста кінця 90-х - початку 2000-х Віктор Іваненко розповів, як переписувався із Ляшком та згадав, як раніше цілими футбольними командами голосували за Кучму і Януковича.

Пікантними подробицями минулого футболіст поділився у інтерв'ю Любомиру Кузьмяку, передає 24 Футбол.

Віктор Іваненко

Коли у Іваненка запитали, чи належить він до категорії футболістів, які знаходяться поза політикою, відповідь була такою:

"Хіба можна так вважати? Усі вже забули, як цілими футбольними командами голосували за Кучму і Януковича? Це хіба поза політикою? Або ось ці фрази про "мені треба годувати сім’ю"… Це для кого відмазки?".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він розповів, як одного разу не стримався, і написав лідеру радикальної партії Олегу Ляшку:

"Він заявив, що у минулому житті, напевно, був собакою. От я і вирішив притравити його – написав, що він був скотинякою. Ляшко відразу почав "ідіотом" обзиватися (Усміхається)."

Нагадаємо, що нинішній контракт Зінченка з "Манчестер Сіті" закінчується у червні 2020 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зінченко підписав новий контракт з МанСіті.