Український чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA / WBO Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) проведе новий бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО). Поєдинок відбудеться у суботу, 31 серпня.

Інформацію про це підтвердила промоутерська компанія Matchroom Boxing, що займається організацій поєдинку. Офіційне повідомлення про бій Ломаченка й Кемпбелла з'явилося у суботу, 20 липня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Бій відбудеться на арені O2 в Лондоні. Трансляції заплановані на Sky Sports в Британії й ESPN+ у США. На кону зустрічі будуть стояти пояса WBA, WBO і The Ring, які належать українцеві, а також вакантний титул WBC.

Квитки на цей вечір боксу будуть коштувати від 40 до 600 фунтів і надійдуть у продаж 22 липня. Зазначимо, що 31-річний українець Василь Ломаченко вважається явним фаворитом у цьому поєдинку. Букмекери вже опублікували котирування на битву.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

"Це історичний бій, тому що моя мета об'єднати всі титули в легкій вазі. Не можу дочекатися зустрічі з Люком", - прокоментував Ломаченко свій майбутній поєдинок з британцем.

Очікується, що переможець бою Ломаченко-Кемпбелл в 2020 році в поєдинку за всі титули в легкій вазі зустрінеться з чемпіоном IBF Річардом Коммі або обов'язковим претендентом на цей пояс Теофімо Лопесом. Варто додати, що свій останній бою Ломаченко провів в ніч на 13 квітня, успішно захистивши свої пояси в бою проти британця Ентоні Кролли (34-7-3, 13 КО).

Нагадаємо, що американець Хейні готує брудну провокацію проти Ломаченка: "Сіяти хаос".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.

Також портал Знай.ua писав, що найкращий у всьому: Ломаченко похвалився чемпіонським уловом, фото.