Українська фехтувальниця Ольга Харлан виграла чемпіонат світу, який в ці дні проходить в столиці Угорщини Будапешті. Українка завоювала золото у фіналі, здолавши найбільш закляту суперницю – росіянку Софію Велику.

Нестримна!!!🤺🏆🏅🇺🇦 Ольга Харлан - чемпіонка світу!!! Це вже четверте особисте і шосте загалом золото української...

Geplaatst door НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team op Zaterdag 20 juli 2019

Раніше на чемпіонаті Європи з фехтування, який проходив у Дюссельдорфі (Німеччина), у фіналі Харлан перемогла француженку Манон Брюне - 15:12, а у півфіналі - представницю Угорщини Ганну Мартон (15:10).

Варто нагадати, що у півфіналі 28-річна Харлан перемогла румунку Бьянку Паску (15:5).

В 1/4 фінала Харлан здолала ще одну українку Аліну Комащук – 15:14. Харлан уже є шестиразовою чемпіонкою світу з фехтування.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Ольга Харлан
Ольга Харлан
Для Харлан це - восьма перемога у чемпіонатах Європи (двічі - у командних змаганнях, 6 разів - в особистій першості) і перша за останні 5 років. Всього в його активі 20 нагород ЧЄ - 8 золотих медалей, 7 срібних та 5 бронзових.

Ольга Харлан
Ольга Харлан

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Левченко стала найкращою легкоатлеткою лютого в Україні.

Як писав Знай.ua, раніше Ольга Харлан стала переможницею Гран-прі Сеула (Південна Корея). У фінальному матчі українка перемогла Чжи Єн Кім, здолавши суперницю в напруженій боротьбі лише в один укол - 15:14.
Як повідомляв Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Юлія Левченко
Юлія Левченко