З'явилися назви команд, які, потенційно, можуть стати суперниками українських команд у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи УЄФА. Відомо, що Україну на цій стадії представлятиме "Маріуполь" і швидше за все луганська "Зоря".

Про такий прогноз пишуть українські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ФК Маріуполь

Так, "Маріуполь" потрапив до групи 3, де опинився серед несіяних команд. Суперником команди Олександра Бабича виступить хтось із представників сіяної групи. Зокрема, опонентом приазовців може стати бельгійський "Гент", якщо пройде у другому раунді кваліфікації "Віїторул". Нагадаємо, за "Гент" виступають українці Яремчук, Пластун і Безус.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

ФК Зоря

Що стосується перспектив "Зорі", то в разі проходу "Будучності", луганчани будуть в числі сіяних. Їх помістили до групи 5, де серед несіяних команд, які потенційно є суперниками "Зорі" є, зокрема, доволі міцні "Трабзонспор", "Утрехт", а також цікавим варіантом жеребу може стати угорський "Гонвед", до лав якого нещодавно перебрався український форвард Владислав Кулач.

Нагадаємо, у вирішальному матчі "Манчестер Юнайтед" розніс "Інтер" історичним голом: епічне відео.

Як повідомляв Знай.uа Шахтар потрапив у топ-10 клубів Європи: "гірники" непогано заробили на трансферах.

Знай.uа писав, футбольні фанати втратили найціннішого коментатора: чим запам'ятався гострий на слівце Вацко.