Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (17-0, 14 KO) отримає рекордний гонорар за бій проти володаря титулу IBF росіянина Артура Бетербієва (14-0, 14 КО).
Бій Гвоздик - Бетербієв відбудеться 18 жовтня в США.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Як пише Sport Arena, за перший об'єднавчий поєдинок у кар'єрі Гвоздик заробить 1,5 мільйона доларів.
У свою чергу Браун у січні переміг Баду Джека і став претендентом на титул.

Дивіться повне відео бою Гвоздик – Нгумбу:

Протистояв 31-річному харків'янину 37-річний боксер з Франції Дуду Нгумбу (38–8, 14 KO).

Більш активно почав поєдинок українець, який на правах фаворита атакував, в основному використовуючи джеб. Але до честі француза, він контратакував і не відсиджувався в обороні. До 4-го раунду Нгумбу і зовсім зловив ритм бою, а тому Гвоздик почав діяти в рингу ще активніше. Але у 5-му раунді в одному з епізодів, коли атакував український боксер, Дуду підвернув ногу або потягнув м'яз на нозі. Відійшовши в кут рингу, француз дав зрозуміти, що йому складно продовжити бій. Суддя дав час Нгумбу, який намагався зрозуміти, чи зможе далі битися. Але через якийсь час команда Дуду дала сигнал, що француз не готовий далі битися, а тому Гвоздик переміг.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Таким чином, український боксер Олександр Гвоздик захистив титул чемпіона світу після перемоги технічним нокаутом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександру Гвоздику обрали наступного суперника.