Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик пригадав спільні тренування з Василем Ломаченком. Про це він розповів у коментарі YouTube-каналу Gareth A Davies.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Усик зізнався, що в спарингах з володарем поясів WBA і WBO в легкій вазі Ломаченко зміг навчитися важливого навичці. При цьому він зізнається, що отримав сильний удар по голові під час зустрічі в рингу за те, що не прислухався до поради свого батька і тренера.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Відмінно спарингувати з Ломаченко. Я розповім вам одну історію. У мене була одна проблема — я сідав не кроком, а корпусом. Анатолій Ломаченко сказав мені цього не робити, але я продовжував. Потім він шепнув щось Васі і той сильно вдарив мене в голову. З того моменту я перестав відтягуватися. Наскільки розумний Ломаченка? Ти намагаєшся вдарити людину, дивишся, а його там уже немає. Як ви думаєте, розумний він?", - зізнався Усик.

Нагадаємо, непереможний боксер піднявся після нокдауну і завдав нищівного удару по супернику.

Як повідомляв Знай. ua, український боксер Хитров став чемпіоном США.

Також Знай. ua писав, що Руїс розповів, коли проведе реванш з Джошуа.