Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBA американець Джервонта Девіс (21-0, 20 КО) в черговий раз заговорив про бажання провести бій проти чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).

Девіс вважає, що цей бій - один з найбільш очікуваних поєдинків у світі боксу.

"Я думаю, це один з найбільш очікуваних боїв. Я проти Ломаченка або Деонтей Уайлдер проти Ентоні Джошуа. Думаю, це два найбільші бої, які кожен хоче побачити в цьому спорті прямо зараз. Продовжуй перемагати, і ми коли-небудь зустрінемося", - передає слова Девіса BoxingNews24.

Нагадаємо, раніше Ломаченко заявляв, що його не цікавлять гроші і він готовий битися з Девісом безкоштовно.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Василь Ломаченко 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО).

Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.