Перша ракетка України Еліна Світоліна включена в Топ-10 найбільш високооплачуваних спортсменок світу за версією авторитетного видання Forbes.
Forbes опублікувало рейтинг спортсменок, які заробили більше всіх у період з 1 червня 2018 року по 1 червня 2019. Враховувалися призові та доходи від реклами.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Згідно з опублікованими даними, теніс - самий високооплачуваний вид спорту для жінок.
У Топ-10 потрапили тенісистки, які заробили за рік більше 5 млн. доларів. Очолила рейтинг легендарна американка Серена Вільямс з $29,2 млн.
Серена Вільямс
Серена Вільямс
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Світоліна за рік заробила $6,1 млн. Істотним вкладом в дохід Світоліної стала перемога на Підсумковому турнірі, за яку вона отримала 2,4 млн доларів.
Топ-10 найбільш високооплачуваних спортсменів світу за версією Forbes:
  1. Серена Вільямс (США) - $29,2 млн (реклама - 25 млн)
  2. Наомі Осака (Японія) - $24,3 млн (реклама – 16 млн)
  3. Анжелік Кербер (Німеччина) - $11,8 млн (реклама – 6,5 млн)
  4. Сімона Халеп (Румунія) - $10,2 млн (реклама – 4 млн)
  5. Слоан Стівенс (США) - $9,6 млн (реклама – 5,5 млн)
  6. Каролін Возняцкі (Данія) - $7,5 (реклама – 4 млн)
  7. Марія Шарапова (Росія) - $7 млн (реклама – 6 млн)
  8. Кароліна Плишкова (Чехія) - $6,3 млн (реклама – 1,7 млн)
  9. Еліна Світоліна (Україна) - $6,1 млн (реклама – 1,5 млн)
  10. Гарбинье Мугуруса (Іспанія) - $5,9 млн (реклама – 3,5 млн)

Як писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще