Екс-абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон зі своїм партнером Ебен Бриттоном вирощує і продає марихуану.
В ефірі свого подкасту Hotboxin' with Mike Tyson розповів, скільки трави вони викурюють в місяць.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Скільки ми куримо в місяць? Виходить десь на 40 тисяч доларів", - розповів Тайсон.
Тайсон також відкрив свій маріхуановий курорт Tyson Ranch, де побували боксери Енді Руїс і Евандер Холіфілд.

Нагадаємо, Тайсон завершив професійну кар'єру в 2005 році. З 1987 по 1990 він був абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Як писав Знай.ua, Тайсон зізнався, що бокс врятував його від кримінального життя.

Майк Тайсон, Getty Images
Майк Тайсон, Getty Images

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами Тайсона, у нього не було надії, поки він не потрапив у спорт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Поки не потрапив у спорт, здавалося, що в житті немає місця надії. Але до цього я думав про те, що буду членом вуличної банди, буду вбивати інших людей і тому подібне. Я був у такій же ситуації, як і ця молодь. Я був членом банди і стріляв у людей. Але бокс змінив моє життя.

Розумієте, молодь не бачить ніякої надії на життя. Якби вони вірили в можливість досягти чогось, вони б не стали злочинцями", - передає слова Тайсона Metro.

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.