Друга ракетка України Даяна Ястремська вибула з турніру серії Прем'єр 5 в Цинциннаті.
У другому колі 19-річна українка програла екс-другій ракетці світу росіянці Світлані Кузнєцовій з рахунком 6:4, 6:7(7), 2:6.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Матч тривав 2 години 35 хвилин. Кузнєцова 5 разів подала навиліт, не допустила подвійних помилок і реалізувала 5 брейк-пойнтів з 14. На рахунку Ястремської 2 ейси, 8 помилок на подачі.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Ястремська вперше в кар'єрі пробилася до третього кола турніру серії Прем'єр 5 в Торонто (Канада).

У матчі другого кола 19-річна Ястремська обіграла Вікторію Азаренко з Білорусі з рахунком 7:5, 7:5.

Як раніше писав Знай.ua, українські теннистски Даяна Ястремська та Леся Цуренко піднялися в рейтингу найкращих тенісисток світу.

Ястремська поліпшила свою позицію і піднялася на 33-й рядок рейтингу, Цуренко також піднялася на одну позицію і стала 34-ю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Лідирує в рейтингу WTA, як і раніше, Ешлі Барті, друга - Наомі Осака, а третя - Кароліна Плишкова. Перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла свою сьому позицію.

Топ-10 оновленого рейтингу WTA:

Оновлений рейтинг WTA
Оновлений рейтинг WTA