Переможна хода українського футболіста Олександра Зінченка Закінчилася. У другому турі англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" не зміг обіграти "Тоттенхем".

Матч "Манчестер Сіті"-"Тоттенхем" відбувся у суботу, 17 серпня. Поєдинок завершився внічию з рахунком 2:2

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Це перша гра в рамках Прем'єр-ліги за участю Зінченка, в якій "городяни" не змогли перемогти. До цього в чемпіонаті Англії Зінченко взяв участь у 23 поєдинках (21 - у стартовому складі), які завершувалися на користь "МанСіті".

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Весь матч на полі провів гравець збірної України Олександр Зінченко, який традиційно діяв на лівому фланзі захисту. Зінченко кілька разів завдавав дальні удари, але забити не зумів. У "Сіті" було ще кілька шансів здобути перемогу, а перед фінальним свистком Жезус навіть забив після скидки від Ляпорта, але арбітр зафіксував гру рукою у гравця господарів.

Зазначимо, що раніше Зінченко встановив рекорд у лютому цього року. Тоді його команді "Манчестер Сіті" вдалося перемогти у 13 матчах поспіль. Увесь час український футболіст був в основному складі команди.

Нагадаємо, дружина екс-динамівця оголила найспокусливіше в образі "татуйованої вчительки".

Як повідомляв Знай.uа, Роналду знявся у найогиднішій рекламі: чому легенду "затикали" хейтери.

Також портал Знай.uа писав, стильна Влада Седан показала, як підтримує Зінченка: 5:0 - лише початок.