Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) вважає, що не зможе боксувати так довго, як важковаговики.

Крім того, Ломаченко заявив, що вже вирішив, чим займеться після завершення кар'єри.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не можна забувати про вагу, в якій я боксую. Я не важковаговік, я не Сашко Усик, який може в 37-38 перебувати в кондиціях і виступати. А в легкій вазі в 37 років ти вже дуже стара людина, у якої втрачається реакція, швидкість, витривалість, сила. Але тим не менш, є такі боксери, як Менні Пак'яо, Флойд Мейвезер, які до такого спортивного віку дожили і продовжують боксувати.

У мене така ситуація, що мені сьогодні 32 роки. Рік, два, три - і я задумаюся про завершення кар'єри. Плюс, не можна забувати, що все залежить від здоров'я. Якщо є здоров'я, то можна продовжувати. А у мене можна помітити, що майже після кожного бою травма.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Що робити після боксу? Так, думав. Я займуся професійною риболовлею і дрифтом. Стати тренером? Ні. Ну, тільки якщо мій син буде боксувати, то тоді, можливо, якщо він захоче стати чемпіоном. Головна мотивація - стати абсолютним чемпіоном і увійти в історію боксу", - сказав Ломаченко в інтерв'ю телеканалу Інтер.

Нагадаємо, Василь Ломаченко 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО). На кону поєдинку стоятимуть пояси WBA, WBO і WBC в легкій вазі.
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.