Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) 31 серпня проведе бій проти британця Люка Кемпбелла (20-2, 18 КО). На кону поєдинку стоятимуть пояси WBA, WBO і WBC в легкій вазі.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться на арені O2 в Лондоні.
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Бій Ломаченко - Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні
Екс-абсолютний чемпіон світу з боксу у важкій вазі американець Майк Тайсон дав свій прогноз на бій Ломаченко - Кемпбелл.
"Я ніколи раніше не бачив, як б'ється Люк Кемпбелл, але, здається, у нього за спиною 20 перемог і 2 поразки. Він добре йшов, а потім втратив витривалість. Але це його зміцнило. Люк Кемпбелл буде битися з дуже сильним бійцем.
Ломаченко не той, хто вб'є тебе в першому раунді. У нього є стиль. Він любить рухатися, танцювати на рингу.
Ломаченко на рингу, як артист балету на сцені. Кемпбелл хороший. У нього були сотні супротивників і кілька складних боїв. Він готовий боротися за чемпіонство. Я з нетерпінням чекаю бою Ломаченка. Я його великий шанувальник. Він дійсно неймовірний боєць.
Жервонта "Танк" Девіс йде без поразок. Було б здорово побачити переможця цього поєдинку у бою з ним", - сказав Тайсон.
Дивіться промо-ролик бою Ломаченко - Кемпбелл:
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За бій з Кемпбеллом Ломаченко отримає рекордний гонорар в розмірі 4 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко розповів про головне досягнення в кар'єрі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще