Український форвард Андрій Ярмоленко, який колись грав за український футбольний клуб "Динамо", відзначився забитим голом за "Вест Хем" в матчі 4-го туру чемпіонату Англії з "Норвіч Сіті".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ярмоленко вперше показав себе справжнього у стартовому складі лондонської команди, і забив на 56-й хвилині, зробивши рахунок 2:0. Раніше, на 24-й хвилині м'яч у сітку гостей відправив Галер.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Ярмоленко, WHU
Андрій Ярмоленко, WHU

Відтак, "Вест Хем" впевнено виграє до середини другого тайму. Нагадаємо, Андрій Ярмоленко в поточному сезоні зіграв за "Вест Хем" в трьох матчах і результативними діями не відрізнявся.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Карлос - єдина заміна, яку мають для Деклана Райса, і він дуже наполегливо працює над тим, щоб відновити свої показники, які він мав до своєї травми.

Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко, Getty Images
Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко, Getty Images

"Вони є двома важливими гравцями", - підтвердив менеджер.

І представив\ Санчеса і Ярмоленка як замінника другого тайму в суботньому розіграші 1-1 Прем'єр-ліги в Брайтоні та Хоув Альбіоні.

"Андрій Ярмоленко за 9 або 10 місяців не зіграв жодного матчу. Тому йому потрібен час, щоб закріпитися в основному складі. Він є важливим гравцем команди", - зазначає менеджер.

Нагадаємо, дружина Сергія Рибалки спокусила фанатів фото у купальнику на Мальдівах.

Як писав Знай.ua, Віктор Циганков відпочиває на Мальдівах зі своєю дівчиною.

Також портал Знай.ua повідомляв, що Мессі вперше зірвав маску: поряд з такою красунею меркне будь-яка легенда футболу.