Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО) і завоював третій пояс у легкій вазі - WBC.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президент України Володимир Зеленський привітав Василя Ломаченка з перемогою над британцем Люком Кемпбеллом.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Бій тривав усі 12 раундів, і був непростим для обох боксерів.

Дивіться повне відео чемпіонського бою Ломаченко - Кемпбелл:

Перші раунди пройшли в традиційній розвідці, а вже з третього Ломаченко почав нарощувати темп, і Кемпбелл просто не встигав за швидкістю українця. З п'ятого раунду Ломаченко повністю домінував у ринзі, і вкладався в кожен удар: від нокауту британця врятував лише гонг.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Зазначимо, що Кемпбелл гідно відповідав на серії ударів Ломаченка, хоча сам практично не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами, і декілька разів зміг добре пробити.

У фінальних "чемпіонських" раундах Кемпбелл добре виглядав і витримував атаки Ломаченка. Але у 11 раунді британець побував у нокдауні, а 12 раунд вийшов дуже видовищним: рятуючись від атаки Василя, Люк схопив його за ноги і шугонув на настил рингу.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Василь Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 119-109, 119-109 і 118-110.

Бій Ломаченко - Кемпбелл пройшов 31 серпня на арені O2 в Лондоні.