Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО) і завоював третій пояс у легкій вазі - WBC.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після бою Люк Кемпбелл потрапив до лікарні.

Цю інформацію підтвердив його промоутер Едді Хірн, який повідомив, що боксера відправили до лікарні для профілактичного обстеження.

Дивіться повне відео чемпіонського бою Ломаченко - Кемпбелл:

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перші раунди пройшли в традиційній розвідці, а вже з третього Ломаченко почав нарощувати темп, і Кемпбелл просто не встигав за швидкістю українця. З п'ятого раунду Ломаченко повністю домінував у ринзі, і вкладався в кожен удар: від нокауту британця врятував лише гонг.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Зазначимо, що Кемпбелл гідно відповідав на серії ударів Ломаченка, хоча сам практично не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами, і декілька разів зміг добре пробити.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

У фінальних "чемпіонських" раундах Кемпбелл добре виглядав і витримував атаки Ломаченка. Але у 11 раунді британець побував у нокдауні, а 12 раунд вийшов дуже видовищним: рятуючись від атаки Василя, Люк схопив його за ноги і шугонув на настил рингу.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Василь Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 119-109, 119-109 і 118-110.

Бій Ломаченко - Кемпбелл пройшов 31 серпня на арені O2 в Лондоні.