Екс-чемпіон світу у важкій вазі британець Тоні Беллью, який завершив кар'єру в минулому році, захоплюється чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василем Ломаченком (14-1, 10 КО).
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Він самий неймовірний боксер, якого я коли-небудь бачив. Він самий навчений боєць з часів Роя Джонса-молодшого. У Ломаченка неймовірні рухи, техніка, він - матриця.
Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images
Він єдиний боксер за все моє життя, на якого я хочу бути схожим.
Його особливі якості - ноги, а вони в боксі, як ви знаєте, це все. Ніхто в боксі не має кращих ніг, ніж Василь Ломаченко. Вони диктують, як ти будеш атакувати, як захищатися, як бити і все інше.
Хлопець - просто геній. Його батько створив когось особливого. Анатолій Ломаченко - відмінний тренер.
Зараз, звичайно, його батько найкращий тренер світу. Проте поряд з ним такі фахівці, як Фредді Роуч та інші. Втім, він серед них найкращий, це однозначно", - сказав Беллью.
Нагадаємо, 31 серпня в Лондоні Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО).

Дивіться повне відео чемпіонського бою Ломаченко - Кемпбелл:

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перші раунди пройшли в традиційній розвідці, а вже з третього Ломаченко почав нарощувати темп, і Кемпбелл просто не встигав за швидкістю українця. З п'ятого раунду Ломаченко повністю домінував у ринзі, і вкладався в кожен удар: від нокауту британця врятував лише гонг.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що Кемпбелл гідно відповідав на серії ударів Ломаченка, хоча сам практично не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами, і декілька разів зміг добре пробити.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

У фінальних "чемпіонських" раундах Кемпбелл добре виглядав і витримував атаки Ломаченка. Але у 11 раунді британець побував у нокдауні, а 12 раунд вийшов дуже видовищним: рятуючись від атаки Василя, Люк схопив його за ноги і шугонув на настил рингу.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Василь Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 119-109, 119-109 і 118-110.

Бій Ломаченко - Кемпбелл пройшов 31 серпня на арені O2 в Лондоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко зізнався, що сказав Кемпбеллу після бою.