7 вересня в Абу-Дабі проходить турнір UFC 242. Головний бій - поєдинок росіянина Хабіба Нурмагомедова і американця Дастіна Пор'є за титул чемпіона в легкій вазі.

В цьому бою Хабаб вперше вийшов захищати свій минулорічний титул чемпіона в легкій вазі.

Початок бою призначено на 22:30. Першим прибув Хабіб. Поряд з ним батько і тренер Абдулманап Нурмагомедов. Потім приїхав суперник.

На арену потрапили не всі вболівальники — не вистачило квитків.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Сутичка Нурмагомедова і Пор'є викликала ажіотаж задовго до свого початку. Всього за два дні вболівальники розкупили 18 тисяч квитків. Деякі приїхали в Абу-Дабі в надії потрапити на бій, але в касах ясно дають зрозуміти: продано абсолютно все.

Перші два раунди залишив за собою чинний чемпіон і в третьому вже отримав безумовну перемогу і нокаутував Дастіна.

У своїй промові Хабіб подякував всевишньому, батьку, тренеру. Після того, як бійці символічно обмінялись футболками, він пообіцяв продати цю футболку, адже Дастін займається благодійністю і саме на неї Хабіб пообіцяв пустити гроші з продажу.

"Успіх приходить завдяки повазі", - говорить Хабіб.

Нагадаємо, Нурмагомедов назвав наступного суперника.

Як повідомляв Знай. ua, Фергюсон опустив Макгрегора нижче плінтуса.

Також Знай. ua писав, що Нурмагомедову належить сильно схуднути перед боєм з Порье.