22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко названий найдорожчим гравцем серед українських футболістів.

Популярний портал Transfermarkt оцінив півзахисника збірної України в 30 млн євро.

Його вартість зросла на 10 млн порівняно з попереднім оновленням даних порталу.

Ще одного українського футболіста Андрія Ярмоленка Transfermarkt оцінює в 20 млн євро. Стільки ж коштує півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков.

Нагадаємо, в поточному сезоні Зінченко зіграв у п'яти матчах збірної України у відбірковому раунді чемпіонату Європи-2020 роки, в яких забив один м'яч.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Зінченко продовжив контракт з "Манчестер Сіті".

На своїй сторінці в Instagram Зінченко емоційно повідомив про продовження контракту з командою.

"Блакитна кров. Щасливий бути частиною цієї великої родини", - написав Зінченко.
"Важко описати, наскільки я радий підписанню цієї угоди. Цей клуб надає гравцям все, що їм потрібно для росту і розвитку. Це честь для мене залишитися в клубі ще на 5 років.
Цей сезон показав, що ми створені для успіху. Було приголомшливо грати в такому історичному сезоні, цього я ніколи не забуду.
Але тепер я повністю зосереджений на наступних сезонах. Знаю, що на нас ще чекають гарні часи", - передає слова Зінченка прес-служба "Мансіті".
Як повідомляється на офіційному сайті "МанСіті", контракт продовжено до літа 2024 року.

Нагадаємо, що нинішній контракт Зінченка з "Манчестер Сіті" закінчується у червні 2020 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Зінченко став одним з найдорожчих гравців Прем'єр-ліги.