Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про завдання "синьо-жовтих" на відбірковий турнір до Євро-2020.

"Мене не цікавить місце в групі, мене цікавить один результат - путівка на Євро-2020. Тому поки ми не вирішили це завдання, будемо битися в кожному матчі. Що стосується окремих ігор, думаю, правильно буде говорити, що вийшло, а що - ні, вже після закінчення всього відбіркового циклу", - сказав Шевченко.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

За словами тренера, йому завжди хочеться, щоб команда грала ідеально. Іноді у хлопців виходить на полі все або майже все. Іноді - не дуже.

"У будь-якому випадку, я задоволений результатом, який дає команда, і цілісністю гри, показаною нашими футболістами і в матчі з Сербією, і з Португалією, і з Люксембургом", - додав тренер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тренерський штаб збірної України на чолі з Андрієм Шевченком
Тренерський штаб збірної України на чолі з Андрієм Шевченком

Нагадаємо, за три тури до завершення відбору на Євро-2020 збірна України посідає 1 місце з 13 очками в активі.

Нагадаємо, гаряча дружина футболіста "Шахтаря" показала круглий животик, оцінила навіть кохана Зінченка: "Ти була гарною".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зозуля забив два голи у Іспанії.

Також Знай.uа писав, що розлючені фанати ледь не влаштували мордобій на полі.