Принци Вільям і Гаррі озвучили слова підтримки знаменитому регбисту Гарету Томасу, який зважився зізнатися в свій позитивний ВІЛ-статус.

Відповідну заяву було розміщено в Instagram-акаунті Кенсінгтонського палацу.

"Сміливий, як завжди. Легенда на поле і легенда за його межами. Ти можеш розраховувати на нашу підтримку, Гарет. Вільям", — повідомляється в пості.

також висловив Слова підтримки принц Гаррі на своїй офіційній Instagram-сторінці Sussex Royal.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Гарет, ти абсолютна легенда! Розповівши свою історію, ти рятуєш життя і руйнуєш стигму, демонструючи, що можеш бути сильним і витривалим, живучи з ВІЛ. Ми всі приголомшені тим, як ти розкриваєш свою правду. У тебе є моя підтримка та підтримка мільйонів інших людей. Гаррі", — сказано в повідомленні.

Раніше Томас публічно розповів про свій ВІЛ-позитивний статус. Він розмістив в Twitter відео, в якому розповів, що хворіє вже багато років, але боявся відкрито про це говорити.

Він також повідомив, що протягом багатьох років отримував погрози від людей, які хотіли видати його таємницю і був близький до самогубства, але зміг прийняти факт хвороби і продовжити жити далі.

Нагадаємо, Меган Маркл отримала найвищу нагороду від британців.

Як повідомляв Знай. ua, принц Вільям був об'єктом глузувань у школі, правда здивувала світ.

Також Знай. ua писав, що в мережу прослизнули романтичні фото Кейт Міддлтон і принца Вільяма, їх ще ніхто не бачив.