Наступним суперником чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) може стати японський боксер, володар титулів IBF, WBA Наоя Іноуе (17-1, 16 КО).
Наоя Іноуе
Наоя Іноуе
Про це повідомив промоутер українця Боб Арум в інтерв'ю "Fight Hub TV".
"Я знаю те, що Іноуе - великий хлопець, тоді як Ломаченко - насправді повинен виступати в напівлегкій вазі. Думаю, ми можемо звести їх в напівлегкій вазі. Це можливо десь через рік. Це буде відмінний бій. Якщо Ломаченко в наступному році стане абсолютним чемпіоном, то буде битися проти найкращих серед можливих суперників від напівлегкого до легкого дивізіонів", - сказав Арум.
Нагадаємо, 31 серпня в Лондоні Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО).

Дивіться повне відео чемпіонського бою Ломаченко - Кемпбелл:

Перші раунди пройшли в традиційній розвідці, а вже з третього Ломаченко почав нарощувати темп, і Кемпбелл просто не встигав за швидкістю українця. З п'ятого раунду Ломаченко повністю домінував у ринзі, і вкладався в кожен удар: від нокауту британця врятував лише гонг.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Зазначимо, що Кемпбелл гідно відповідав на серії ударів Ломаченка, хоча сам практично не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами, і декілька разів зміг добре пробити.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

У фінальних "чемпіонських" раундах Кемпбелл добре виглядав і витримував атаки Ломаченка. Але у 11 раунді британець побував у нокдауні, а 12 раунд вийшов дуже видовищним: рятуючись від атаки Василя, Люк схопив його за ноги і шугонув на настил рингу.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Василь Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 119-109, 119-109 і 118-110.

Бій Ломаченко - Кемпбелл пройшов 31 серпня на арені O2 в Лондоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко зізнався, що сказав Кемпбеллу після бою.