Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) може отримати рекордний гонорар в кар'єрі за бій проти обов'язкового претендента на пояс WBC у легкій вазі Девіна Хейні (23-0, 15 КО).

Девін Хейні, Getty Images
Девін Хейні, Getty Images

Едді Хірн, промоутер Хейні, вважає, що українець отримує незаслужено маленькі гонорари за свої бої.

"Я хотів би запропонувати достатньо грошей, щоб переконати Ломаченка прийняти бій з Хейні.

Якщо чесно, то Василь повинен заробляти в три рази більше, ніж йому платять зараз. Однак ситуація така, що українець б'ється на платформі ESPN, так що це не той поєдинок, який ми можемо провести на своїх умовах", - цитує Хірна Boxing Scene.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Нагадаємо, 31 серпня в Лондоні Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО). За цей бій Ломаченко отримав 3 млн. доларів.

Дивіться повне відео чемпіонського бою Ломаченко - Кемпбелл:

Перші раунди пройшли в традиційній розвідці, а вже з третього Ломаченко почав нарощувати темп, і Кемпбелл просто не встигав за швидкістю українця. З п'ятого раунду Ломаченко повністю домінував у ринзі, і вкладався в кожен удар: від нокауту британця врятував лише гонг.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Зазначимо, що Кемпбелл гідно відповідав на серії ударів Ломаченка, хоча сам практично не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами, і декілька разів зміг добре пробити.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

У фінальних "чемпіонських" раундах Кемпбелл добре виглядав і витримував атаки Ломаченка. Але у 11 раунді британець побував у нокдауні, а 12 раунд вийшов дуже видовищним: рятуючись від атаки Василя, Люк схопив його за ноги і шугонув на настил рингу.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Василь Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 119-109, 119-109 і 118-110.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко зберіг лідерство в рейтингу найкращих боксерів світу P4P.