Керівництво мадридського "Реала" шукає заміну головному тренеру команди Зінедіну Зідану, повідомляє Marca.

Таке рішення було прийнято після поразки від ПСЖ (3:0) у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

На місце Зідана розглядають три кандидатури: Жозе Моурінью, Массіміліано Алегрі і Рауля Гонсалеся, який очолює молодіжний склад "Реала".

За інформацією видання, незабаром керівництво планує провести переговори з Моурінью, який вже обіймав посаду тренера "Реала" з 2010 по 2013 рік.

Як писав Знай.ua, Зідан підписав контракт з "Реалом" до 2022 року, замінивши на посаді головного тренера Сантьяго Соларі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зідан зазначив, що знову прийшов в клуб, щоб повернути його на законне місце.
"Це особливий день. Я щасливий повернутися додому. Зараз мені нічого сказати, окрім того, що я радий знаходитися тут. Я прийшов, щоб повернути клуб на його законне місце. Єдине моє бажання - завтра ж приступити до роботи.
Це величезна відповідальність. Я просто ще один член команди. І я не забув, чого ми досягли. Але також не забув і того, що ми робили погано.
Я повернувся, оскільки президент Перес подзвонив мені і я не міг сказати йому ні", - передає слова Зідана AS.

Зінедін Зідан
Зінедін Зідан

Нагадаємо, Зідан очолював "Реал" у 2016 - 2018 роках, та тричі поспіль вигравав з клубом Лігу чемпіонів.

Зідан пішов з "Реала" в травні 2018 року, після чого в клубі змінилися три тренери, а команда вилетіла з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії, і втратила шанси на чемпіонство.

Як раніше повідомляв Знай.ua, розсекречено зарплату Зідана в Реалі.